FORMA FRECCIA BLACK 41

Sku: FORV180S41BL

На залиха

Број: 41
Тркачки чизми Forma Freccia, изработени од микрофибер горниот дел и ѓонот, наменета за тркачка гумена смеса. Затворањето на багажникот е многу лесно благодарение на патентот и велкрото. Опремен со потпора за глуждот и заштита, инјектирана и обликувана пластика. Стрелка за обликување на багажникот опремена со полиуретански лизгач и сапун параполпачо што може да се замени. Заштитна полиуретанска подлога за менување и сопствени отвори.

Мрежеста облога што дише
Засилен полиуретан
полнење со меморија
Влошка TPU Dual Flex покриена со филц против удар
Заменлива влошка со антибактериски A.P.S. (Систем за воздушна пумпа)

10.700,00 ден

На залиха

Количина: