FORMA OFFROAD COMPRESSION LONG SOCKS BLACK/RED 35/38

Sku: FORX440S3538

На залиха

Форма чизми за теренски компресивни чорапи црни/црвени 35/38
Чорапи од полипролилен PROLEN®
Компресивен-антистрес
Заштита за зајакнување на палецот, петата, глуждот
Произведено во Италија

990,00 ден

На залиха

Количина: