FORMA OFFROAD COMPRESSION LONG SOCKS BLACK/RED 43/46

Sku: FORX440S4346

На залиха

Форма чизми за теренски компресивни чорапи црни/црвени 43/46
Чорапи од полипролилен PROLEN®
Компресивен-антистрес
Заштита за зајакнување на палецот, петата, глуждот
Произведено во Италија

1.290,00 ден

На залиха

Количина: