MOTOREX Grease Spay

Sku: GREASE

На залиха

Motorex Grease е вискозен спреј за маснотии со добра адхезија, како алтернатива на четката за маснотии. Отпорен на вода и солена вода. Добра заштита од корозија и абење.
водоотпорен
подмачкување
адхезија
Заштитува од корозија
содржина
500 мл
Апликација
Накратко испрскајте ја површината од растојание од прибл. 5 – 10 см и оставете да се исуши. Повторете ако е потребно.

500,00 ден

На залиха

Количина: