NORDCODE MONTREAL LADY PANTS M

Sku: MONTREALLM

На залиха

МАТЕРИЈАЛ
Кордура. Високо отпорен на абразија.
ЗАШТИТА
Отстранливи заштитници на колената и колковите.
ЕРГОНОМИЈА
Подесување на половината.
ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
Отстранлива водоотпорна мембрана што дише.
Отстранлив терминален лагер.
Мрежеста постава
ДРУГИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Рефлектирачки влошки.

8.500,00 ден

На залиха

Количина: