MOTOREX Moto Protect 500ml

Sku: MOTOPROT.

На залиха

Moto Protect е спреј за нега и заштита за обоени, хром и други голи метали.
Заштитува од корозија
Апликација за долгорочно складирање
Идеален за нега на обоени површини.

550,00 ден

На залиха

Количина: